Advertisement

Λουτρακι Φωτια : ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Μ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ... - Όπως μετέδωσε το open, η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι.

Λουτρακι Φωτια : ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Μ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ... - Όπως μετέδωσε το open, η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι.. Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται εδώ και ώρες, από την πλευρά της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής.

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πόλη. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα.

Κορινθία: Καταστράφηκε ολοσχερώς η μονάδα παραγωγής του ...
Κορινθία: Καταστράφηκε ολοσχερώς η μονάδα παραγωγής του ... from 3.bp.blogspot.com
Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Κάτοικοι ξενύχτησαν και το πρώτο φως τους βρήκε στην παραλία. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων. Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται εδώ και ώρες, από την πλευρά της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο σημείο. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Νέες εικόνες από τη φωτιά. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, ωστόσο ήδη άρχισαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση με τον καλύτερο τρόπο.

Δραματική η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία, καθώς οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη για να τις σταματήσουν.

Οικισμοί από το αλεποχώρι μέχρι τα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Όλες οι επιχειρήσεις στον χρυσό οδηγό λουτράκι. Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Κάτοικοι ξενύχτησαν και το πρώτο φως τους βρήκε στην παραλία. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται εδώ και ώρες, από την πλευρά της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится».

Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π.

apacheblog1: ΙΑΜΑΤΙΚΑ-ΘΕΡΜΑ ΛΟΥΤΡΑ (ΛΟΥΤΡΑΚΙ (ΠΟΖΑΡ)-ΕΔΕΣΣΑΣ)
apacheblog1: ΙΑΜΑΤΙΚΑ-ΘΕΡΜΑ ΛΟΥΤΡΑ (ΛΟΥΤΡΑΚΙ (ΠΟΖΑΡ)-ΕΔΕΣΣΑΣ) from 3.bp.blogspot.com
Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής, αντιπύραρχο βασίλη. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην περιοχή να παραμένουν ισχυροί. Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο λουτράκι που εκδηλώθηκε χθες και πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται εδώ και ώρες, από την πλευρά της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Η μεγάλη φωτιά εξελίσσεται στα γεράνεια όρη, σε δασική πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα στον. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πόλη.

Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι. Όσον αφορά για ζημιές από την φωτιά, υπάρχουν, σύμφωνα με την πυροσβεστική, μεμονωμένες και διάσπαρτες αναφορές.

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ!!ΈΚΤΑΚΤΗ Ενημέρωση!!ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ενεργά μέτωπα ...
ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ!!ΈΚΤΑΚΤΗ Ενημέρωση!!ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ενεργά μέτωπα ... from 3.bp.blogspot.com
Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Δραματική η κατάσταση με τη φωτιά στην κορινθία, καθώς οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη για να τις σταματήσουν.

Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Νέες εικόνες από τη φωτιά. Η μεγάλη φωτιά εξελίσσεται στα γεράνεια όρη, σε δασική πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση, ενώ όπως δήλωσε νωρίτερα στον. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην περιοχή να παραμένουν ισχυροί. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Στο λουτράκι, η φωτιά που ξέσπασε το σάββατο είναι σε εξέλιξη. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Υπερπροσπάθεια καταβάλλεται εδώ και ώρες, από την πλευρά της πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια.

Posting Komentar

0 Komentar